Megbízható gyártóktól származó minőségi termékek, szakértő munkatársak, barátságos és segítőkész ügyfélszolgálat.
Kérdése van? +36301440161
G21 Füstölődoboz
Még füstösebb ízt szeretne varázsolni ételeinek? Gázgrillel rendelkezik, de hiányzik Önnek az ételek füstössége? Egyedi ízélménnyel szeretné meglepni vendégeit? Ez a kicsi, látszólag nem feltűnő "lyukakkal ellátott fémdoboz" magasabb szintre emeli a grillezés élményét.Milyen előnyei vannak a G21 füstölő doboznak?A leleményesen megtervezett, rozsdamentes acélból készült füstölő dobozba faforgácsot vagy fadarabokat helyezhet el és könnyedén lezárhatja. Elhelyezhető a gázrács égői közé, vagy a rostélyok közé. Használható, mint elektromos, gáz - és faszenes grilleken is.A grill felmelegítése és bezárása után füst szabadul fel a füstölő dobozból, amely kitölti a grill belsejét, és a grillezett hús, hal vagy más különlegesség egyedi füstös aromát kap. A G21 füstölő doboz kiválóan alkalmas sajt, gyümölcs és zöldség füstöléséhez is.Egy újabb grill segédeszköz- G21 füstölő dobozA lezárható G21 füstölő doboz erős és stabil, ellenálló magas hőmérsékleten is. Rozsdamentes acélból készült. Apró nyílásoknak köszönhetően a füst egyenletesen felszabadul a dobozból, és kitölti a grill belsejét.A G21 füstölő doboz kompakt, méretei 23 x 9 cm, magassága 4 cm, így könnyen elhelyezheti a gázrács égői közé, vagy a faszenes grill, elektromos grill rostélyain. A füstölés ideje alatt hagyja becsukva a grill fedelét.
Mivel lehet megtölteni a dobozt?A G21 füstölő dobozba faforgácsot, fadarabokat helyezhet el. Kísérletezzen bátran. Próbáljon ki különböző faféléket, és élvezze az ízeket.A dióforgács marha- és sertéshúsra alkalmas. A diófüst füstje erős és nagyon aromás. Az almafa ideális sertés- és baromfihúshoz, füstös aromája finom és édes. A cseresznyefa kiváló és sokoldalú, alkalmas sertéshúshoz, marhahúshoz, baromfihoz és vadhúshoz. Édes és finom íz, amely jól keveredik más fás növényekkel. Az éger chips ideális halakhoz és baromfihoz. Füstjük lágy és édes illatot kölcsönöz a húsnak.
Beáztatni, vagy nem? Használat előtt javasoljuk a faforgács vagy fadarabok beáztatását, amely megakadályozza az égést. Az áztatás után alaposan facsarja ki a vizet, a felesleges víz csak elpárologna, és nem füstölődne az étel.Használja ki teljes mértékben a grill füstölő dobozát, helyezzen el különféle ízesítésű faforgácsokat a grillbe.Kipróbálhatja a különböző folyadékok hozzáadását. Áztathat például citromlébe faforgácsot, amely kiváló füstös aromát ad a halaknak, a tenger gyümölcseinek vagy a fehér húsoknak. A kombinációknak csak a képzelet szab határt, használjon gyümölcsleveket, áztassa sörbe vagy borba a faforgácsot.